محورهای پرخطر و نکات توصیه ای دکتر پرنا

افزایش آمار تصادفات در محور کرمانشاه به قزانچی وکرمانشاه به کامیاران باعث شد دکتر پرنا مطالب مهمی ایراد کنند.

با توجه به تصادفات اخیر در محور کرمانشاه – روانسر و کرمانشاه – کامیاران  که متاسفانه باعث کشته وزخمی شدن تعداد زیادی از هموطنان شده است

دکترپرنا ریاست محترم مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان کرمانشاه در این خصوص  مطالبی ایراد نمودند.از رانندگان محترم خواست که با توجه به تردد زیاد این دو محور با سرعت مطمئنه رانندگی کنند. از سبقتهای بی مورد پرهیز نمایند. حتما  ً کمربند ایمنی را ببندند واز لج ولجبازی در رانندگی خودداری کنند.

از همکاران راهنمائی ورانندگی (پلیس راه) درخواست کرد که نسبت به رانندگانی که تخلف رانندگی دارند سختگیر باشند.

از همشهریان عزیز خواست که به محض اطلاع ومشاهده تصادف جرحی در خیابانهای داخل شهر وخارج شهر حتما ً در اولین فرصت با همکاران اورژانس 115 تماس بگیرند.

شایان ذکر است در آخرین تصادف جرحی که در محور کرمانشاه – روانسر در ساعت 6 صبح مورخ 27/05/88 در اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس متعلق به پرسنل سپاه پاسداران شهرستان جوانرود به وقوع پیوست متاسفانه یک نفر به علت شدت جراحات در صحنه حادثه فوت نمود وبقیه مصدومین توسط آمبولانسهای اورژانس115 وسپاه پاسداران وهلال احمر به شهرستانهای روانسر وبیمارستانهای طالقانی کرمانشاه وامام حسین (ع) انتقال یافتند.  بعلت نیاز دو دستگاه آمبولانس از مرکز کرمانشاه به محل حادثه جهت انتقال مصدومین اعزام گردید. ضمنا ً درمرداد ماه سال 1388 در تصادفات جاده ای وشهری تاکنون 173 مورد مجروح 11مورد تصادف فوتی توسط پرسنل اورژانس115 به بیمارستانهای سطح شهر انتقال داده شده است.

۲۷ اَمرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۲۵