پنجمین نمایشگاه وجشنواره پارک سلامت افتتاح شد

پنجمین نمایشگاه هفته سلامت در محل پارک شاهد افتتاح شد ومثل سنوات قبل مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی حضوری فعال داشت

دکتر محمد رضا نیکبخت در مراسم افتتاحیه پارک سلامت در کرمانشاه اظهار داشت: سازمان جهانی بهداشت محور تمرکز خود را در سال جدید بر مقوله سلامت سالمندان قرار داده است که در واقع بیانگر چالشی جدید است.

در ادامه این مراسم که امروز و با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، استانداری و تنی چند از دیگر مسئولان استانی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی در پارک شاهد برگزار شد، دکتر نیکبخت تصریح کرد: افزایش جمعیت سالمندان تبدیل به یک چالش شده است، زیرا رسیدگی به مشکلات سالمندان در سطح جهانی شرایط کاملا مطلوبی ندارد.
وی در خاتمه بر تدارک برنامه ها و راهکارهای مختلف در دانشگاه علوم پزشکی و تعامل با دیگر نهادها جهت ارتقا سلامت و تکریم سالمندان تاکید کرد.

ههه

۲۳ فروردین ۱۳۹۱ ۱۳:۳۹