روز اول همایش کشوری روسای مراکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی

در تاریخهای 14و15 تیرماه بیستمین همایش دو روزه روسای مراکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی سراسر کشوردر محل سالن کنفرانس خوابگاه بوستان برگزار گردید.

درتاریخ های 14و15 تیرماه همایش دو روزه روسای مراکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر معصومی ریاست مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کشور و هیئت همراه ومدعوین برگزار شد در روز اول این همایش که ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاونت امور درمان، فرماندار شهرستان کرمانشاه و معاون سیاسی امنیتی استانداری حضور داشتند. ضمن تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید ابتدا دکتر محسنی معاون امور درمان دانشگاه ضمن خیر مقدم وخوش آمد گوئی بر بروز بودن خدمات اورژانس 115 تاکید کردند در ادامه دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز ضمن خوش آمد گوئی به حضار اظهار داشتند با توجه به برنامه پنجم توسعه استان کرمانشاه با کمبود پایگاه وآمبولانس روبرو است که می طلبد مسئولین مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کشور بیشتر به فکر این استان که در طول 8 سال دفاع مقدس خط مقدم جبهه های جنگ بوده است  باشند. در ادامه معاون سیاسی، امنیتی استانداری کرمانشاه نیز ضمن خیر مقدم وخوش آمد گوئی به شرکت کنندگان در همایش اظهارداشتند استانداری کرمانشاه آماده هر گونه همکاری در جهت ارتقاء مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی می باشد.

روز اول همایش طبق برنامه از قبل تعیین شده با سخنرانی دکتر توکلی (رئیس اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی) در خصوص وضعیت وارتقاء سیستم اورژانس بیمارستانی وتریاژ بیمارستانی شروع شد در ادامه دکتر عمرانی (ریاست مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی آذربایجان غربی) نیز در خصوص ارتقاء وبهبود اورژانش چند بیمارستان شمرستان ارومیه به ایراد سخنرانی پرداختند سخنران آخر دکتر میعاد فر معاون اجرائی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کشور در خصوص تشکیلات و ایجاد پستهای جدید مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی سخنرانی نمودند همایش با ادامه پرسش وپاسخ در خصوص بحث مذکور به پایان رسید .

۱۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲