بزودی در ساختمان شماره 1 دانشگاه مانور زلزله برگزار می گردد.

در تاریخ 1/10/89 اولین جلسه هماهنگی جهت انجام مانور بزرگ ولایت با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ونمایندگان ارگانهای امدادی در ساختمان شماره یک دانشگاه برگزار گردید.

با توجه به اینکه استان کرمانشاه بر روی گسلهای فعال گسل صحنه، گسل مروارید و.... قرار گرفته وجزء مناطق زلزله خیز کشور محسوب می شود. وبا توجه به اینکه بخش زیادی از تلفات جانی درهنگام وقوع زلزله، بدلیل پناه گیری نامناسب وعدم رعایت نکات اولیه ایمنی در هنگام خروج اضطراری می باشد. فراگیری آموزشهای لازم در این زمینه برای اقشار مختلف جامعه امری ضروری بوده ومی تواند در کاهش صدمات جانی زلزله بسیار موثر باشد در همین راستا اولین جلسه هماهنگی جهت انجام مانور بزرگ ولایت در سطح ساختمان شماره یک دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاه و مسئولین ارگانهای مرتبط با امداد و نجات در ساختمان شماره یک دانشگاه برگزار گردید.

زلزله

زلزله2