برگزاری کارگاه مدیریت بحران در حوزه سلامت

این کارگاه در تاریخ 95/03/08 با همت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه، جهت مسئولین دانشگاههای قطب غرب کشور ، با حضور اساتید مطرح از وزارتخانه برگزار گردید.

این کارگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین دانشگاه، مدیران بیمارستانهای کرمانشاه، مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان و مدیران مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قطب غرب برگزار گردید.

دکتر کریم ضمن تاکید بر لزوم برگزاری کارگاههای مدیریت بحران و تدوین گایدلاینهای مربوطه، نکاتی را در خصوص حساسیت استان کرمانشاه و شرایط خاص جغرافیایی و وجود برخی تهدیدهای بالقوه و نیاز به آمادگی همه جانبه برای پاسخ به بحرانها و حوادث تاکید کردند.

در ادامه اساتید اعزامی از وزارتخانه، آقای دکتر سروش( رئیس اداره مراقبت بهداشت) آقای خالدی (رئیس EOC کشور ) و خانم دکتر یوسفی ( کارشناس مدیریت بلایا در حوزه معاونت بهداشتی) به ارائه مطالب خود پرداختند.

۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷