برگزاری کارگاه HDP ( آمادگی بیمارستانی در حوادث غیر مترقبه)

برگزاری کارگاه HDP  ( آمادگی بیمارستانی در حوادث غیر مترقبه)
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه به عنوان مسئول قطب غرب، نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی آمادگی بیمارستانی در حوادث غیر مترقبه برای استانهای زیرمجموعه اقدام کرد.

این کارگاه در تاریخهای 26 و 27 اردیبهشت ماه با حضور معاونین درمان و مسئولین مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی همدان، کردستان و ایلام در workshop مرکز توسعه دانشگاه و با همکاری معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید. در شروع کارگاه دکتر کریم -رئیس دانشگاه-  ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین اظهار داشتند در استان کرمانشاه با توجه به حجم حوادث و سوانح، اورژانسهای بیمارستانی توسعه داده شده اند و پرسنل درمانی دوره های ویژه ای را گذرانده اند.

ایشان برگزاری چنین کارگاههایی را لازمه پیشرفت و ارتقاء خدمات اورژانسی دانستند.

در ادامه دکتر خانکه ( معاون تخصصی اداره کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت بهداشت و درمان) در خصوص اهداف و ضرورت کارگاه مطالبی را بیان نمودند.

در ادامه با هدایت اساتید مدعو از وزارتخانه کار گروهی توسط تیم هر استان برگزار گردید.

در روز اول کارگاه از ماکت سناریوی تصادف، توسط دکتر خانکه رونمایی شد که مورد تائید و تشویق ایشان قرار گرفت، این ماکت جهت آموزش تکنسینهای فوريتهای پزشکی و آنالیز ماموریتها توسط واحد آموزش مرکز تهیه شده است.

۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۳:۱۳