برپایی مراسم یادبود شهدای عملیات کربلای پنج و گرامیداشت دهه ی مبارک فجر در حسینیه شهدای فوریتهای پزشکی

در سالگرد عملیات غرور آفرین کربلای پنج و همزمان با دهه ی مبارک فجر مراسمی با حضور ریاست و پرسنل مرکز و جمعی از مسئولین دانشگاه در حسینیه ی شهدای فوریتهای پزشکی برگزار گردید

در تاریخ 94/11/20 مقارن با نماز مغرب و عشاء مراسم یادبود شهدای عملیات کربلای پنج در حسینیه شهدای فوریتهای پزشکی استان برگزار گردید.پس از اقامه ی نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام و المسلمین افشار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، زیارت عاشورا قرائت گردید و سپس حجت الاسلام والمسلمین سعید مرادی به ایراد سخنرانی پرداخت، در ادامه مداحی و نوحه سرایی توسط کربلایی احسان ویسی انجام شد.

در پایان از میهمانان با آش نذری و میوه و شیرینی پذیرایی به عمل آمد.

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵