افتتاح پایگاه اورژانس جاده ای مزران+تصاویر

با حضور جمعی از مسئولین، سومین پایگاه فوریت های پزشکی بین جاده ای در روستای مزران از توابع بخش کلاشی شهرستان جوانرود به بهره برداری رسید.

دکتر مدرسی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه در آیین افتتاح این پایگاه گفت: هم اکنون 52 پایگاه فوریت های پزشکی در استان فعال است و هفته آینده نیز پایگاه فوریت های پزشکی بین جاده ای در بخش ازگله از توابع شهرستان ثلاث باباجانی به بهره برداری می رسد.
دکتر صائب مدرسی افزود: چند دستگاه آمبولانس جدید  نیز برای پایگاههای فوریت های پزشکی بین جاده ای در استان و منطقه اورامانات اختصاص داده ایم.
وی در پایان گفت: از مسئولان قول گرفته ایم که دوباره سرویس اورژانس هوایی منطقه اورامانات را برقرار کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان جوانرود نیز گفت: با توجه به شرایط و موقعیت خاص محور مزران به جوانرود راه اندازی پایگاه فوریت های پزشکی بین جاده ای نیاز ضروری این منطقه بود.
دکتر منوچهری افزود: پایگاه فوریت های پزشکی بین جاده ای مزران هم اکنون افتتاح و با نیرو و امکانات و یک دستگاه آمبولانس آماده ارائه خدمت به مردم منطقه بخش کلاشی است.
لازم به ذکر است، برای راه اندازی این پایگاه فوریت های پزشکی چهار میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه شده است.
شهرستان جوانرود با 74 هزار نفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴