کانون بسیج مرکز، جمعی از همکاران را جهت بازدید از مناطق عملیاتی استان اعزام نمود+تصاویر

در اولین روز از هفته ی بسیج، کاروان راهیان نور مرکز در قالب کارگاه مقابله با جنگ نرم دشمن از یادمانهای دفاع مقدس استان بازدید نمودند،به شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی - زیارتی گواهی نوع اول اعطا می گردد.

به مناسبت اولین روز از هفته ی مبارک بسیج، پنجاه نفر از بسیجیان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه در قالب یک اردوی فرهنگی، زیارتی و تفریحی  از مناطق عملیاتی بازدید به عمل آوردند.

این گروه از همکاران کانون بسیج مرکز فوریت های پزشکی استان بعد از اقامه ی نماز صبح به طرف مناطق عملیاتی حرکت نموده و بعد از حضور در تنگه مرصاد و بازدید از یادمان شهدای مرصاد به پادگان ابوذر رفتند و پس از اقامه نماز ظهر و عصر،در حسینیه ی پادگان از سه نفر از بسیجیان با اهدای لوح یادبود  قدردانی به عمل آمد.

این گروه با حرکت به سمت ارتفاعات بازی دراز، از یادمان شهدای بازی دراز بازدید به عمل آوردند و پس از قرائت زیارت پرفیض عاشورا، مراسم مداحی انجام شد درپایان برنامه ،ضمن زیارت مرقد حضرت احمدابن اسحاق قمی در سرپل ذهاب  نمازمغرب و عشاء نیز بصورت جماعت اقامه گردید.

سردار عنایت اله گودینی و جناب سرهنگ خان محمدی به عنوان مدرس، کاروان را همراهی نمودند و ضمن یادآوری دلاوریهای رزمندگان در دفاع مقدس و بازگویی خاطراتی از شهدای گرانقدر، درمورد جنگ نرم دشمن و راههای مقابله ی با آن مطالب ارزشمندی را بیان کردند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین افشار، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و آقای سعید فصیحی مداح اهل بیت(ع) کاروان را همراهی نمودند.

ک 9
ک 8