اقامه ی عزای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان+تصاویر

مراسم سوگواری و گرامیداشت دهه ی محرم توسط کانون بسیج مرکز برگزار گردید

در این مراسم که به مدت سه شب و از اذان مغرب و عشاء در محل حسینیه ی شهدای فوریتهای پزشکی استان برگزار گردید، نماز جماعت به امامت حجت الاسلام افشار، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اقامه گردید.پس از نماز حاضرین در جلسه به قرائت زیارت عاشورا پرداختند.در ادامه مداحان خاندان عصمت و طهارت(ع) با ذکر مصیبت و نوحه خوانی  یاد  امام حسین(ع) و شهدای کربلا را زنده کردند.در پایان از مدعوین پذیرایی به عمل آمد.

آقای رنجبر فرماندار کرمانشاه، دکتر قلعه سفیدی رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، حاج بهمن الماسی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر ملکی مسئول کانون نخبگان سپاه نبی اکرم(ص) ، حاج خلیل عسگری مدیر حقوقی دانشگاه ، و جمعی دیگر از مسئولین کشوری و لشگری از مدعوین حسینیه ی شهدای فوریتهای پزشکی استان بودند.

۲۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲