برگزاری مسابقه تیراندازی توسط کانون بسیج مرکز به مناسبت هفته ی دفاع مقدس+تصاویر

کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز به مناسبت ایام الله هفته ی دفاع مقدس نسبت به برگزاری یک دوره مسابقه ی تیراندازی در بین بسیجیان کانون در روزهای 28 و 29 شهریور ماه اقدام نمود.

در این دوره از مسابقات که با همکاری و همراهی صمیمانه ی کانون بسيج جامعه پزشکی شهید نیکخواه ارتش، در سالن تیراندازی تیپ 281 زرهی بیستون برگزار گردید تعداد 60 نفر از همکاران بسیجی مرکز در دو رشته ی تفنگ بادی و دارت با هم به رقابت پرداختند.

در رقابتهای تفنگ بادی روز نخست آقای علیرضا زاهدی رتبه ی اول، آقای فریدون صادقی رتبه ی دوم و آقای حسینعلی غلامی مقام سوم را کسب کردند.

در رشته ی دارت نیز مقامهای اول تا سوم را به ترتیب آقایان یحیی مرادی،حسین وکیلی و رضا گمار کسب نمودند.

در روز دوم مسابقات هم آقایان نصرت اله  امیری،بهنام بابائیان و اصغر بابامرادی مقامهای اول تا سوم رشته ی تفنگ بادی را کسب کردند.

همچنین در رشته ی دارت روز دوم هم مقامهای اول تا سوم به ترتیب به آقایان پرویز حسینی تبار، بهنام بابائیان و غلامرضا غلامی اختصاص یافت.

در پایان مراسم و در حضور امیر فرماندهی محترم تیپ 281 زرهی  و سایر مسئولین  ضمن اهدای جوایز و لوح یادبود از نفرات برتر تقدیر گردید.

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۳:۲۳