عملکرد بیمارستان صحرایی+گزارش تصویری

دکتر مدرسی در مصاحبه با خبرنگاران عملکرد سه روزه بیمارستان صحرایی روانسر را تشریح کرد:نزدیک به 1500 نفر از خدمات بیمارستان صحرایی برخوردار شدند.

دکتر صائب مدرسی ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، در خصوص خدمات بیمارستان صحرایی خاطرنشان کرد:

طی سه روز برپایی بیمارستان صحرایی در شهرستان روانسر، به حدود 1500 بیمار خدمات پزشکی ارائه شد.این بیمارستان با همت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان و همکاری بیمارستانهای شهر کرمانشاه و سایر قسمتهای دانشگاه علوم پزشکی و همراهی اداره کل راه و شهرسازی، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، جمعیت هلال احمر استان، اداره برق استان و  ادارات و نهادهای شهرستان روانسر برگزار گردید.

در آیین افتتاح این بیمارستان که همزمان با سالروز حماسه ی آزادسازی شهرستان پاوه و بازگشت آزادگان به میهن اسلامی برگزار گردید،آیت الله علما نماینده ی ولی فقیه در استان، مهندس رضایی استاندار، دکتر چمران عضو شورای شهر تهران، سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان و جمعی دیگر از مسئولین استانی و دانشگاهی حضور داشتند.

در این بیمارستان  9 مورد عمل جراحی سرپایی، 836 نفر مراجعه به پذیرش بیمارستان، 62 مورد بخش رادیولوژی، 118 مورد ویزیت توسط متخصص جراحی عمومی،258 مورد ویزیت توسط متخصص داخلی، 158 مورد سونوگرافی، ویزیت زنان و مامائی 118 مورد و 258 مورد مراجعه به متخصصین دندانپزشکی صورت گرفت.

بخش اورژانس بیمارستان هم با تعداد 80 مورد تزریقات و پانسمان، 15 مورد وصل سرم و 17 مورد نوار قلب به ارائه خدمات به مراجعین پرداخت.

دکتر مدرسی هدف از برپایی بیمارستان را ارائه ی خدمات تخصصی پزشکی به مناطق محروم،کسب آمادگی لازم در بحران ها و بلایا همچنین ارزیابی عملکرد پرسنل مرکز در برپایی بیمارستان و نیز همکاری برون بخشی اعضای کارگروه بهداشت و درمان برشمرد.ایشان افزود رفع کمبودها و نواقص بیمارستان صحرایی و تاثیر در رنکینگ و ارزشیابی دانشگاه  از دیگر اهداف این برنامه بود.

دکتر مدرسی در پایان ضمن تشکر از کلیه ی نهادها و ارگانهای دخیل در برپایی بیمارستان، از تلاشهای بی وقفه و شبانه روزی همکاران مرکز در برپایی و اداره ی بیمارستان صحرایی تشکر ویژه نمود.

در ادامه گزارش تصویری برپایی و ارائه خدمات بیمارستان صحرایی را ملاحظه می فرمائید:

۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱