دکتر صائب مدرسی به عنوان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان معرفی گردید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، طی حکمی دکتر صائب مدرسی را به عنوان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه منصوب کرد. دکتر مدرسی نیز طی ابلاغیه های جداگانه ای، تعدادی از همکاران مرکز را جهت انجام امور مربوطه منصوب نمود.

پیرو ابلاغیه ی قبلی و تعیین دکتر مدرسی به عنوان سرپرست مرکز، دکتر حسین کریم طی یک ابلاغیه ضمن انتصاب دکتر مدرسی به عنوان رئیس مرکز و تفویض اختیارات مالی موضوع مواد 30 و44 به ایشان،  آورده است "امید است در راستای انجام وظایف محوله و در راه خدمت به مردم و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید".

دکتر مدرسی نیز طی ابلاغیه های جداگانه ای، همکاران ذیل را منصوب نمود، و تاکید کرد" امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از توان عملیاتی نیروهای خدوم پیش بیمارستانی در جهت ارتقاء و بهبود کیفیت امور مرکز موفق و موید باشید" :

1-آقای سید محمد حسینی به عنوان سرپرست اداره اورژانس 115 شهرستان کرمانشاه

2-آقای علی احمد امجدیان به عنوان مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه