جلسه کارگروه بهداشت، درمان و توانبخشی در حوادث و سوانح غیرمترقبه

جلسه کارگروه بهداشت، درمان و توانبخشی در حوادث و سوانح غیرمترقبه استان، با حضور تمامی اعضای کارگروه در تاریخ 94/04/08 در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدای جلسه دکتر مدرسی -دبیر کارگروه-در خصوص پیگیری مصوبات کارگروه قبلی مطالبی را بیان نمودند و مقرر گردید برخی از مصوبات قبلی مورد بازنگری قرار گیرند.

در ادامه خانم دکتر خادمی-قائم مقام معاون امور بهداشتی-در خصوص بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان و راههای پیشگیری و مراقبتهای اولیه مطالبی  رابیان نمودند.

همچنین دکتر پرور-رئیس سازمان دامپزشکی استان-در خصوص اقدامات انجام شده در آن سازمان و نظارت و آموزش بیشتر بر تولیدکنندگان و توزیع کنندگان فرآوردهای پروتئنی و اطلاع رسانی به عموم مردم تاکید کردند.

از مصوبات جلسه می توان به ساخت و تکمیل پد بالگرد در تمام شهرستانهای استان و مکان یابی جهت برپایی بیمارستانهای صحرایی اشاره کرد.

۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۳:۱۴