حادثه رانندگی در محور سرپل ذهاب ۳کشته وزخمی برجای گذاشت/ نجات جان مادر باردار

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه از کشته و مجروح شدن سه تن در یک حادثه رانندگی در استان کرمانشاه و نجات جان مادر باردار در منطقه چنارتوسط اورژانس هوایی خبرداد.

دکتر صائب مدرسی در گفتگو با خبرگزاری مهر از وقوع یک حادثه رانندگی در ساعت ۱۱ و ۱۷ دقیقه تاریخ 94/03/31  و در مسیر سرپل ذهاب به قصرشیرین خبر داد.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه پراید و سمند با هم برخورد کردند که طی آن هر سه سرنشین دو خودرو دچار حادثه و مصدومیت شدید شدند، که یک نفر از مصدومین در بیمارستان شهدای سرپل ذهاب فوت شده و دو تن دیگر نیز به علت شدت جراحات و نیاز به اقدامات تخصصی تر توسط بالگرد اورژانس  به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.

وی همچنین از انتقال یک مادر باردار توسط بالگرد اورژانس طی همانروز خبر داد.

دکتر مدرسی تصریح کرد: این مادر باردار که سه ماهه حامله بوده در منطقه چنار دچار خونریزی شده بود که باید برای اقدامات درمانی سریعا به کرمانشاه منتقل می شد.

وی گفت: با توجه به مسافت ۹۰ کیلومتری این روستا تا کرمانشاه ممکن بود وی در مسیر دچار مشکلات جدی شود اما خوشبختانه این اقدام توسط بالگرد اورژانس انجام و ظرف ۱۶ دقیقه صورت گرفته و این مادر به بیمارستان طالقانی در کرمانشاه و سپس توسط آمبولانس اورژانس 115 به بیمارستان امام رضا (ع) برای انجام اقدامات لازم منتقل شد.

۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۹