جلسه هماهنگی مراسم بیست و ششمین سالگرد رحلت حضرت امام (ره) در مرکز برگزار شد.

در تاریخ 94/03/04 جلسه هماهنگی کمیته امداد،درمان و بیمه ی بیست و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور دستگاهها و نهادهای مرتبط، در محل سالن همایشهای مرکز برگزار گردید.

این جلسه به منظور هماهنگی نهادهای ذیربط  از جمله،بهداری نیروهای مسلح استان،بهداری شرکت نفت،سازمان تامین اجتماعی،جمعیت هلال احمر،بسیج جامعه پزشکی و معاونت های بهداشتی و امور درمان دانشگاه برگزار گردید.در ابتدای جلسه دکتر مدرسی ضمن خوش آمدگویی به مدعوین،در خصوص اقدامات انجام گرفته این کمیته در سال گذشته و لزوم هماهنگی و بکارگیری تمهیدات امدادی و درمانی در سال جاری جهت اعزام کاروانهای زائرین به مرقدمطهر،مطالبی را عنوان داشتند.

همچنین هر یک از شرکت کنندگان به بیان طرحها و برنامه های خود پرداختند و نهایتا" مقرر گردید نیروهای درمانی و آمبولانسهای لازم جهت برنامه ریزی نهایی در اختیار کمیته ی مذکور قرار گیرد.

۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶