افتتاح پایگاه شماره 10 شهری

همزمان با هفته سلامت، پایگاه شماره 10 شهری فوریتهای پزشکی شهرستان کرمانشاه در محل مرکز توانبخشی بهزیستی شهرک الهیه افتتاح گردید.

با تلاش شبانه روزی مسئولین و پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه و حمایتهای ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان، پایگاه شماره 10 مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان کرمانشاه، صبح امروز با حضور جمعی از پرسنل مرکز و مسئولان استانی رسماً  فعالیت خود را آغاز نمود.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه، در آیین افتتاح این پایگاه اورژانس 115، ضمن تقدبر از زحمات و تلاشهای شبانه روزی همکاران فوریتهای پزشکی استان، افتتاح پایگاه شماره 10 اورژانس 115 را به همشهریان عزیز تبریک گفت.

دکتر مدرسی محدوده خدمت رسانی این پایگاه را شهرک های الهیه،دادگستری،شهید نجفی،بهداری،گلها و...عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود افتتاح این پایگاه در بهبود روند خدمت رسانی به همشهریان گرامی نقش موثری داشته باشد.

۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۷:۲۵