تقدیر از مقام بانوان در مرکز اورژانس کرمانشاه انجام شد

درتاریخ 94/1/22 به مناسبت خجسته زاد روز میلاد پربرکت حضرت صدیقه ی طاهره (س) و گرامیداشت مقام زن و مادر، طی مراسمی با حضور سرپرست محترم مرکز، از زحمات خستگی ناپذیر بانوان همکار تقدیر به عمل آمد.

مراسم تجلیل از مقام زن 22 فروردین ماه سال جاری به مناسبت بزرگداشت ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در محل سالن اجتماعات مرکز اورژانس استان برگزار شد.

دکتر صائب مدرسی سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پرشکی استان کرمانشاه با تبریک این روز به همکاران تاکید کرد : بی‌شک زنان و مادران در شکل‌گیری نهاد مقدس خانواده به‌عنوان نخستین و مهمترین نهاد اجتماعی نقشی تاثیرگذار داشته و در راستای پویایی جامعه همواره حضور موثری دارند.

در پایان این مراسم از بانوان شاغل درمرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه با اهدای لوح یادبود و هدبه از طرف سرپرست مرکز، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

۲۵ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶