بازدید ریاست و معاونت عملیات مرکز از شهرستان های دالاهو ،سرپل ذهاب، قصر شیرین و گیلانغرب

در روز شنبه مورخ 93/11/04 آقای دکتر مدرسی ریاست مرکز به همراه آقای صادقی معاونت عملیات از شهرستان های دالاهو ،سرپل ذهاب، قصر شیرین و گیلانغرب بازدیی نمودند.

در این بازدید یک روزه آقایان دکتر مدرسی و صادقی در ابتدا در جلسه ای باسرپرست شبکه دالاهو حضور و به بررسی مشکلات حوزه اورژانس در این شهرستان پرداختند در ادامه ضمن بازدید از پایگاه جاده ای بالاطاق ذالاهو و شهری سرپل ذهاب از پد بالگرد و اورژانس بیمارستان شهدای سرپل ذهاب بازدید و با مدیران بیمارستان نیز جلسه ای داشتند همچنین در شهرستان قصر شیرین پس از بازدید از پایگاه شهر ی ،پایگاه جاده ای خسروی و پد بالگرد بیمارستان با سرپرست شبکه ملاقاتی داشته و به بررسی مشکلات اورژانس در این شهرستان پرداخته شد . در ادامه این برنامه یک روزه با حضور درشهرستان گیلانغرب به بازدید از پایگاه های شهری گیلانغرب، جاده ای سر چله وجاده ای گواور از نزدیک با مشکلات موجود آشنا و در نشست های صمیمی با همکاران کشیک شرکت نمودند. و برنامه های جهت پیشبرد اهداف و ارتقای خدمات اورژآنس پیشنهاد گردید که آقای دکتر مدرسی نسبت به انجام آنها به همکاران قول مساعد دادند.

jh
hgh