برگزاری مراسم معارفه دکتر مدرسی سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه

درتاریخ 15/10/93 جلسه معارفه دکتر صائب مدرسی (سرپرست مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان) با حضور دکتر شتابی (معاونت امور درمان دانشگاه) و کلیه مسئولین پایگاههای فوریتهای پزشکی شهرستانها، مسئولین پایگاههای شهری وجاده ای شهرستان کرمانشاه و نیروی ستادی این مرکز درمحل سالن همایش فوریتهای پزشکی برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی شروع گردید درابتدای جلسه دکتر شتابی ضمن حساسیت واهمیت کار فوریتهای پزشکی وبرطرف کردن مشکلات وکمبود نیروی انسانی مطالبی رابیان نمودند درادامه دکتر مدرسی ضمن خوشامد گویی درخصوص مشکلات و کمبودهای موجود در فوریتهای پزشکی مطالبی را بیان نمودند از جمله این مشکلات :

1-      کمبود نیروی انسانی در فوریتهای پزشکی بود با توجه به تحویل گرفتن چندین پایگاه شهری وجاده ای متاسفانه بعلت کمبود نیرو هنوز این پایگاهها راه اندازی نشده اند وبعضی از پایگاههای جاده ای شهرستانها با اضافه کاری سایر نیروها امداد رسانی به بیماران انجام می دهند.

2-      با توجه به اینکه ساختمان  مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی بایستی استحکام لازم در بلایا وحوادث را داشته باشد ساختمان این مرکز فاقد این استحکام وایمنی می باشد.

3-      با توجه به عمر مفید آمبولانسهای اورژانس بعضا آمبولانسهای این مرکز فاقد ویژگی لازم می باشند همچنین جهت بازرسی از محورها و پایگاهها خودروی مناسب وجود ندارد.

4-      با توجه به کمبود نیروی انسانی و آمبولانس، این مرکز توانایی انتقال بین استانی را ندارد

5-      در استقرارهای که از طرف ارگانهای مختلف جهت مسابقات وهمایشها از اورژانس آمبولانس درخواست میگردد در اختیار مراکز آمبولانس خصوصی قرار گیرد.

6-      نسبت به بر آوردن کردن مطالبات فوریتهای پزشکی از جمله حق سرویس ایاب وذهاب و حق لباس و... اقدام گردد.

درپایان این مراسم معاونت درمان دانشگاه نسبت به برآورد کردن مطالبات پرسنل این مرکز قول مساعد دادند

معارفه

۱۵ دی ۱۳۹۳ ۱۳:۵۵