خدا حافظی دکتر پرنا پس از نزدیک 6 سال حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه

دکتر عبدالرحمان پرنا مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه در روز چهار شنبه 93/6/12 پس از شش سال کار و تلاش شبانه روزی در عرصه اورژانس در نشستی صمیمی با همکاران خداحافظی و جهت ادامه تحصیل در دوره تخصص طب اورژانس راهی اصفهان شد .

دکتر عبد الرحمان پرنا مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه  با سابقه نزدیک به شش سال کار وتلاش شبانه روزی  در این سمت در  روز چهار شنبه 93/6/12 در نشستی صمیمی  در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه با همکاران خداحافظی و جهت ادامه تحصیل در رشته طب اورژانس راهی اصفهان شد. در این نشست دکتر پرنا که تا آخرین لحظات همچنان پیگیر ی امور را با تمام توان انجام می داد ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی همکاران و تقدیرو تشکر از پرسنل اورژانس 115 طی نامه ای به شرح زیر خداحافظی رسمی خود را اعلام نمود.

دکتر پرنا

پرسنل محترم مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان

سلام علیکم

اکنون که پس از حدود 6 سال خدمت در کنار شما همکاران ارجمند، افتخار مصاحبت و هم اندیشی با عزیزانی را که بر این باورم در نهایت صداقت و درستی و با کمال عشق و اخلاص، علی رغم کاستی های موجود، وجود شریف خود را وقف آرمان های ارزشمند سازمانی نموده اند، ترک    می گویم، بر خود لازم می دانم از الطاف همیشگی و همراهی پیوسته تان با اینجانب، سپاسگذاری نموده و به خاطر زحمات وارده از سوی خود، که عمدتاً ناشی از تنگناهای اداری بوده است، تشکر و قدردانی بعمل آورم.

دکترعبدالرحمان پرنا

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی

از طرف پرسنل مرکز نیز تقدیر نامه ای به پاس زحمات خالصانه ایشان اهداگردیدکه متن آن به شرح زیر می باشد:

(تقدیر نامه)

دانش چراغ خرد و چشمه بزرگواری است. حضرت علی (ع)

جناب آقای دکتر عبدالرحمان پرنا

با سلام و احترام

برداشت گام های اساسی در زمینه ی توسعه ی علمی کشور از جمله افزایش کیفیت آموزش در مراکز کشور است.دیده بیدار و امیدوار مردم ایران به عزیزانی دوخته شده است که با شوق و علاقه مندی گام در تحصیل دانش نهاده اند. دست یافتن به آرزو های بزرگ ملی نیاز روز، فکر بکر، وسعت نظر و طراحی نوین و کاربردی است که مستلزم تلاش خستگی ناپذیر استادانی چون حضرت عالی است به این وسیله مراتب سپاس مان را ازتلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه جنابعالی در زمینه پیشبرد اهداف نظام سلامت در محیط کار تقدیم می داریم. از درگاه ایزد منان دوام عزت و سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار در راستای دستیابی به اهداف عالیه، ادامه تحصیل، ارتقای کیفیت زندگی و نشاط ملت شریف و پرافتخار ایران و توسعه پایدار جمهوری اسلامی ایران را مسئلت داریم. امیدواریم همانند سعی و تلاشی که در محیط کار نمودید، در تحصیل نیز بعمل و در آینده با کوله باری از معرفت و دانش در خدمت مردم غیرتمند این دیار باشید.

همکاران خادم شما در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر پرنا

با ارزوی توفیق و سربلندی برای ایشان و تمامی خدمتگزاران ایران اسلامی