نخستین پروازهای بالگرد اورژانس 115 کرمانشاه تنها چند روز بعداز افتتاح پایگاه امداد هوایی

پس از افتتاح پایگاه امداد هوایی اورژانس115 کرمانشاه همزمان با 13 استان دیگر در تاریخ 18 مرداد ماه همکاران زحمتکش در دو عملیات جداگانه خود در روزهای پنج شنبه و جمعه به یاری هموطنان عزیز پرداختند.

بالگرد اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که 18 مرداد ماه همزمان با 13 استان دیگر در کشور کار خود را آغاز کرد امروز در اولین مأموریت خود سه مصدوم تصادفی را به موقع به بیمارستان منتقل ساخت .

در تصادف یکدستگاه پیکان با یکدستگاه نیسان در محور هلشی به عثمانوند از شهرستان کرمانشاه و در محدوده روستای قادر مرز منجر به مصدومیت 5 سرنشین این خودرو ها شد که کار اولیه  سه مصدوم توسط تکنیسن های فوریت های پزشکی انجام و توسط بالگرد اورژانس 115 به بیمارستان  ایت اله طالقانی کرمانشاه اعزام شدند .

دو مصدوم دیگر که توسط خودرو های عبوری  منتقل شده بودند در میانه راه  مداوای اولیه توسط تکنیسین  فوریت های پزشکی  روی آنها صورت گرفت .

دراین تصادف خودرو پیکان  دچار آتش سوزی  که با حضور به موقع نیروهای آتش نشانی از انفجار و سرایت آتش به مزارع اطراف جلوگیری شد .

همچنین اورژانس هوایی 115 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که اخیرا به مدد مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آمده است در دومین مأموریت خود توانست 4 مصدوم تصادفی را بطور سریع بع بیمارستان ایت اله طالقانی منتقل نماید.

در تصادف بین یکدستگاه پیکان و یکدستگاه پراید در محور سراب نیلوفر به قزانچی و در سه راهی روستای گراوند  از توابع شهرستان کرمانشاه رخ داد 7 نفر سرنشینان این خودروها مصدوم شدند که 4نفر از جمله سه نفر بزرگسال(پروین شریعتی,دولت رحیمی و حمیرا صفری) و یک کودک یکساله (ژیانا کمانگیر) پس از انجام کمک های اولیه ,توسط بالگرد اورژانس هوایی 115 به بیمارستان ایت اله طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.

3مصدوم دیگر هم از طریق زمینی و توسط آمبولانس اورژانس 115به بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه اعزام و تحت درمان قرار گرفتند.

به گزارش واصله از اورژانس این دو بیمارستان حال تمام مصدومین خوب است .

۲۵ اَمرداد ۱۳۹۳ ۱۳:۳۷
روایط عمومی |