عملکرد مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در طرح امداد نوروزی

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در طرح امداد نوروزی 93

عملکرد مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در طرح امداد نوروزی

1-    برگزاری جلسات متعدد جهت مسئولین پایگاههای شهری و جاده ای شهرستانها وتوجیه ضرورت آمادگی مضاعف این پایگاهها در طرح امداد نوروزی توسط ریاست مرکز.

2-    شرکت در کارگروههای مرتبط با طرح امداد نوروزی و برگزاری جلسات با ارگانهای متعامل در خصوص همکاری در زمان اجرای طرح.

3-    بکار گیری 350 نیرو اعم از تکنسینهای فوریتهایی پزشکی، نیروهای خدماتی، تاسیساتی و نقلیه و بکارگیری70 دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر و یکدستگاه اتوبوس آمبولانس بعنوان کمپ سلامت در میدان امام خمینی ( ره ).

4-    شرکت در مانور شروع طرح امداد نوروزی همزمان با سایر استانها با بکارگیری 20 دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر و یک دستگاه  اتوبوس آمبولانس و 45 نفر نیرو با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی و ریاست مرکز

5-    استقرار و در معرض دید قرار دادن کلیه آمبولانسهای پایگاههای جاده ای در حاشیه جاده ها از ساعت 8 لغایت 12 ظهر و از ساعت 16 لغایت 20 عصر جهت امنیت خاطر مسافرین نوروزی و امداد رسانی سریع به مصدومین احتمالی.

6-    بر پایی 5 کمپ نوروزی بصورت 24 ساعته از تاریخ 25/12/92 لغایت 17/1/93 شامل:

- میدان امام خمینی (ره) شهرستان کرمانشاه استقرار اتوبوس آمبولانس

- کمپ میدان آزادگان شهرستان کرمانشاه

- کمپ ورودی شهرستان قصرشیرین

- کمپ ورودی شهرستانهای روانسر، جوانرود و پاوه مستقر در سه راهی بیاشوش

7- ویزیت، مشاوره، معاینه و اقدامات درمانی جهت 694 نفر مراجعه کننده به کمپ ها.

8-چاپ بروشورهای آموزشی، بهداشتی، مسمومیت های دارویی و غذایی، آشنایی با خدمات اورژانس 115،آموزش کمکهای اولیه در حوادث و پیشگیری از حوادث و توزیع در کمپ ها.

9- نصب 2 عدد بنر 12 متری در کنار کمپ های شهرستان کرمانشاه و نصب 43 عدد بنر پایگاه اورژانس در پایگاههای جاده ای و شهری- چاپ و نصب 20 عدد بنر مسافت پایگاههای اورژانس در  5 کیلومتری پایگاههای جاده ای- چاپ و نصب 5 عدد بنر ایستگاه سلامت در محل ایجاد کمپ ها.

10- بازدید ریاست دانشگاه، معاونت درمان دانشگاه و ریاست مرکز از اورژانسهای بیمارستانی و پایگاههای جاده ای استان.

11- تشکیل تیم های نظارتی از کارشناسان مرکز و بازدید از تمامی محورها و پایگاههای جاده ای و شهری توسط تیم نظارتی.

12- ارسال آمار حوادث ویژه بلافاصله به EOC وزارتخانه و ارسال از طریق پیامک جهت مسئولین استانی.

13- مستند سازی و تهیه فیلم و عکس از خدمات پرسنل اورژانس 115در طی طرح امداد نوروزی.

14- تعداد کل ماموریتهای انجام شده در طول طرح 1858 مورد بوده که نسبت به مشابه سال قبل که تعداد کل ماموریتها 1826 مورد بوده است که 7/1% رشد داشته است.

15- تعداد کل ماموریتهای تصادفی 508 مورد بوده که نسبت به مشابه سال قبل که تعداد ماموریتهای تصادفی 468 مورد بوده است که 5/8% رشد داشته است.

۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۰۴
روایط عمومی |