برگزاری همایش سه روزه فوریتهای پزشکی

همایش کشوری فوریتهای پزشکی ازتاریخ28مهرماه لغایت سی ام مهرماه به مدت سه روز در دانشکده پیراپزشکی برگزار است.

همایش کشوری فوریتهای پزشکی به مدت سه روز در سالن آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار است این همایش که از تاریخ 28مهرماه شروع شده است شرکت کنندگان در این همایش با ارائه مقالات وسخنرانی وهم چنین پوستر مطالب خود را در ارتباط با فوریتهای پزشکی بیان نمودند در افتتاحیه این همایش که اکثر مسئولین دانشگاه حضور داشتند آقای دکتر نوری زاد در خصوص ارتقاء علمی وعملی پرسنل وتجهیزات فوریتهای پزشکی تاکید داشتند. ضمنا غرفه فوریتهای پزشکی در کنار این همایش افتتاح شده وپرسنل فوریتهای پزشکی به بازدید کنندگاه آموزش احیاء قلبی ریوی ومغزی را آموزش داده وبازدیدکنندگان را با جدید ترین وسایل وتجهیزات موجود در اورژانس آشنا می کنند.

۲۹ مهر ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶