فرود از ساختمان شماره یک دانشگاه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تاسیس اورژانس+تصاویر

همزمان با چهل و یکمین سالگرد تاسیس اورژانس کشور، ریاست و جمعی از پرسنل فوریتهای پزشکی کرمانشاه از فراز ساختمان شماره یک دانشگاه با عملیات راپل فرود آمدند.

ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز چهارشنبه 95/06/24 شاهد فرود سپیدپوشان اورژانس 115 کرمانشاه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تاسیس اورژانس کشور بود.در این مراسم که با حضور دکتر مدرسی و جمعی از همکاران برگزار شد، گوشه ای از توانمندی های نیروهای فوریتهای پزشکی کرمانشاه به تصویر کشیده شد.

دکتر مدرسی در حاشیه این مراسم در ضمن مصاحبه با خبرنگاران، با تبریک به مناسبت سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی، از زحمات و تلاشهای شبانه روزی پرسنل فوریتهای پزشکی استان تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه گزارش تصویری این برنامه را می بینید:

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۴:۴۹