صعود به قله ی 4811 متری سبلان

سومین قله ی مرتفع ایران زیر پای تکنسینهای فوریتهای پزشکی کرمانشاه

اهمیت و لزوم ورزش جهت  سلامت جسم و روح بر هیچ کسی پوشیده نیست اما امروزه به دلیل مشغله های کاری، فرصت ورزش از بسیاری از  افراد گرفته شده و این امر مهم رو به فراموشی است.لذا با توجه به اهمیت فعالیت های ورزشی در زندگی، و تاکیدات مسئولین محترم اورژانس کشور و به منظور فعالسازی کمیته ی ورزشی مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور، با پیگیری های ریاست محترم مرکز و تلاشهای شبانه روزی آقای سید محمد حسینی، برنامه های بسیار خوبی در راستای افزایش آمادگی جسمانی و شادابی روحیه ی پرسنل و خانواد های ایشان تدارک دیده شده است. از جمله عقد قرارداد با استخرهای مختلف سطح شهر با تخفیف های مناسب، اجاره سالن ورزشی فجر دانشگاه، برگزاری کلاسهای تئوری و عملی کوهنوردی، انعقاد قرارداد با استخر دانشگاه جهت آموزش شنا به پرسنل، برنامه های صعود به قلل مختلف استان و حتی کشور .

اعضای تیم کوهنوردی فوریتهای پزشکی کرمانشاه درتازه ترین صعود  به قله 4811 متری سبلان سومین قله مرتفع ایران در استان اردبیل صعود کردند.

کوهنوردان این گروه به ترتیب از راست به چپ آقایان:
اصغر بابامرادی-اکبرآزادی- محمدداهیم - ارسلان قنبری- انور رحمانی- امیرمختارسلیمانی- دکتر صائب مدرسی- علی احمدامجدیان - سیدمحمد حسینی- مهدی عزیزی

خدا قوت به همه همکاران!

۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۷